tuinberegening

Tuinberegening door SAPOR

EEN MOOIE GROENE TUIN

Een beregeningsinstallatie van SAPOR biedt hiervoor een perfecte oplossing.

Het aanleggen van een beregeningsinstallatie is een vak apart.
SAPOR heeft meer dan 20 jaar ervaring en kan u dus ouderwets vakmanschap bieden.

Natuurlijk weet u dat water voor een mooie groene tuin een absolute voorwaarde is. Handmatig sproeien is een oplossing, maar kost veel tijd en kostbaar leidingwater.

Vaak bent u ook enige tijd kwijt met het neerleggen en aan-koppelen van de slangen. Bovendien is het noodzakelijk een paar uur achtereen te sproeien om een goed resultaat te verkrijgen.

Tijdens uw vakantie wordt de tuin meestal niet of onvoldoende besproeid, zodat de tuin ondanks uw inspanningen nog niet het mooie groene resultaat geeft dat u wilt bereiken.

MEER WATER IN MINDER TIJD

Uw beregeningsinstallatie wordt van water voorzien door een bron. Met een pomp wordt het bronwater naar de sproeiers gepompt. Zo hoeft u geen gebruik te maken van het kostbare leidingwater. Bovendien komt er uit een bron gemiddeld acht keer zo veel water als uit de waterleiding. Door het gebruik van een bron wordt de tijd die benodigd is om uw tuin van de juiste hoeveelheid water te voorzien aanzienlijk korter.

EEN INSTALLATIE OP MAAT

Ook een volledig geautomatiseerde beregeningsinstallatie behoort tot de mogelijkheden. U hoeft de installatie dus niet meer handmatig aan en uit te zetten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ‘s nachts te sproeien. Door middel van een vochtigheidsmeter meet de installatie of het beregenen van uw tuin nodig is. Zo wordt uw tuin altijd totaal besproeid, maar alleen als het nodig is. Ook tijdens uw vakantie.

MET ZORG GEÏNSTALLEERD

Natuurlijk beseffen wij dat u wilt genieten van uw tuin en dat het ingraven van een leidingsysteem schade voor uw tuin kan opleveren.Een SAPOR beregeningsinstallatie wordt echter altijd vakkundig ingegraven. In overleg met u. Door de vakkundige aanleg zal na korte tijd niets meer te zien zijn van de werkzaamheden die in uw tuin hebben plaats-gevonden.